Releasefest x 2 för Tjejerna på Höjden

Den 31:a januari släpps äntligen Frida Malmgrens debutbok Tjejerna på Höjden. I boken blandas aktuella teman så som politik, sex och relationer. Vi får följa med tre kompisar på finlandsfärja, mansjakt i utelivet, och djuplodat filosoferande i soffan dagen efter. 

 Vi firar boksläppet med två releasefester utöver det vanliga:

Releasefest på Häktet i Stockholm
När: 3 februari, kl. 17
Var: Häktet, Hornsgatan 82 

Läs mer om eventet på Facebook

Releasefest på Grand Öl & Mat i Malmö
När: 10 februari, kl. 17
Var: Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17

Läs mer om eventet på Facebook

 

På båda eventen går det att köpa boken till specialpris och få den signerad. Klockan 18.30 hålls ett samtal med författaren och de två vännerna som figurerar i boken. De berättar sina pinsammaste serieminnen, avslöjar hur man snackar sig förbi en krogkö och annat snask från verklighetens Tjejerna på Höjden. 

Vi bjuder tidiga gäster på dryck. 

Varmt välkomna!