Bleckmossen – samlade äventyr 2

Oskar Ekman

Carolina Ståhlberg

Livet i Bleckmossen går vidare och kompisarna Emil, Siri och Amir ställs inför nya -utmaningar när deras skola brinner ner. Under tiden den reno-veras måste de åka till den snobbiga grannförorten Sfvineholm för att få under-visning! Kärleksproblemen fortsätter när Amandas pappa – kriminell polischef i Bleckmossen – en gång för alla tänker stoppa Amir från att träffa sin dotter. Samtidigt dyker en ny person upp i -serien, den hemlighetsfulla Alex. Utöver det möter vi här en ondskefull rektor, en spökande prästgård – och den efterlängtade första kyssen mellan Emil och Håkan…

Bleckmossen är succéserien från Kamrat-posten som blandar äventyr med en stor portion humor och kärlek. I den här boken hittar du allt material från KP-följetongen som varit med i Kamratposten från 2009 fram till 2011. Denna bok, ”samlade äventyr del 2, följer alltså upp där den första -samlingen ”Bleckmossen – samlade äventyr del 1” från 2013 som täckte in åren 2006 fram till 2008. Perfekt för nya eller yngre läsare som inte varit med från början – och för äldre fans som bläddrat sönder sina tidningar. Givetvis bjuder boken också på unikt bonus-material!

Carolina Carromic Ståhlberg är illustratör och en av Sveriges främsta mangatecknare. Oskar Ekman är journalist och författare, med ett förflutet som redaktionschef på Kamratposten.

  • ISBN: 9789175151052
  • Utgivningsdatum: 2015-09-07
  • FORMAT: Mjukband (MJB)

Oskar Ekman

Oskar Ekman är journalist, redaktör, projektledare och författare…

Läs mer om författaren

Fler böcker ifrån denna författare

Carolina Ståhlberg

Carolina Ståhlberg är född 1983 i Falun. Hon…

Läs mer om författaren

Fler böcker ifrån denna författare