""Hon är en av mina stora förebilder.""

Henrik Bromander - Serietecknare/Författare, arbetaren.se

""Faktum är att enda felet med den här novellsamlingen är att de är just noveller - jag vill veta mer om allihop. På önskelistan för nästa år är en tjock serieroman.""

Moa Eriksson, Hallandsposten

""...intelligent på det där lågmälda sättet som Furmark är så bra på.""

Marie Pettersson, Helsingborgs Dagblad

Jamen förlåt då

Anneli Furmark

Anneli Furmark är en av de främsta serieberättarna i Sverige idag. På ett oemotståndligt sätt beskriver hon människor från helt skilda positioner; grabbar och tjejer, hetero eller homo. Hon är något så ovanligt som en mästare i både ord och bild. Det är som om hon skildrar hur själva det norrländska landskapet tänker och känner. Här har vi samlat elva av hennes starkaste serienoveller. De handlar om längtan att få älska någon, om att vara på väg att bli vuxen, om att pröva sina vingar och om att längta bort.

Anneli Furmark har ritat serier i snart tjugo år. Hon har givit ut två böcker tidigare och erhållit seriefrämjandets pris Urhunden för bästa svenska seriealbum 2005. Två gånger har hon prisbelönats vid den nordiska seriefestivalen i Kemi i Finland. Hon har varit publicerad i Kanada, Finland, Nederländerna samt i ett flertal svenska tidningar.

  • ISBN: 9789189632868
  • Utgivningsdatum: 2007-09-10
  • Format: Mjukband (MJB)

Anneli Furmark

Född 1962 i Vallentuna, uppvuxen i Luleå, bor i…

Läs mer om författaren

Fler böcker ifrån denna författare

En sol bland döda...

Anneli Furmark

Den röda vintern

Anneli Furmark

Författarens alla böcker